02juni

Online training Angular 2 – update

angular2-leren-begrijpen-promo-image

Op dit moment ben ik bezig met de ontwikkeling van de training “Angular 2 – leren en begrijpen”. Deze zal worden gepubliceerd op het online learningplatform Udemy.

Het was de bedoeling dat deze training medio mei 2016 zou verschijnen. Dat is helaas niet gelukt.

Ik ben er druk mee bezig, maar het opnemen en bewerken van de video’s duurt in combinatie met mijn overige werk langer dan ik vooraf had ingeschat.

Bovendien is het framework zelf zoals je wellicht hebt gezien nog druk in ontwikkeling. Met name de Router is de afgelopen weken flink onder handen genomen. De oorspronkelijke router is nu als ‘deprecated’ aangemerkt – terwijl de nieuwe router nog niet gereed is. (https://angular.io/docs/ts/latest/guide/router-deprecated.html) . Zowel de router zelf, als de documentatie hierover is nog niet klaar.

Het is daarom een lastige beslissing: Maak ik de module over routing (waar ik juist mee bezig was) op basis van de nu verouderde router, of ga ik toch alvast de nieuwe router gebruiken (die dus nog niet klaar is)?

Keuzes, keuzes ;-)

Ik heb toch besloten de bestaande routermodule opnieuw te gaan maken, met de nieuwe router, en de onderdelen die op het moment van opnemen nog niet gereed zijn aan te geven. Zodra de router wel klaar is, hoop ik vervolgens op een later tijdstip de training aan te vullen.

Dat betekende helaas echter wel weer een nieuwe vertraging.

De vernieuwde planning is dat de training Angular 2 over ongeveer 2 – 2,5 weken klaar is, medio juni 2016.

Mocht je ondertussen vragen hebben, aarzel dan niet om nader contact op te nemen.

Uiteraard kun je je nog altijd aanmelden voor een kortingscode.

Stay tuned, bedankt voor je geduld!

-- Peter Kassenaar
2 juni 2016

Reacties zijn gesloten