Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

27april

Review–The Game

Tags: | Categories: boardgames
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Dit is waarschijnlijk het eenvoudigste spel dat je kunt bedenken - maar ja, kom er maar eens op. Er is een stapel kaarten, genummerd van 0-100 die volledig door elkaar is geschud is. Hieruit moet je uit een hand van zes tot acht kaarten (afhankelijk van ... [Meer]