Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

08juni

Review–Claim

Tags: | Categories: boardgames
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
In mijn serie board game reviews dit keer een blik op het kaartspel Claim. Claim is een kaartspel dat in twee rondes wordt gespeeld. Het volledige deck van 52 kaarten is verdeeld in vijf facties: Goblins, Dwergen, Dubbelgangers, Zombies en Ridders die e... [Meer]

03juni

Review–Rovers van de Noordzee

Tags: | Categories: boardgames
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
In mijn serie board game reviews dit keer een blik op Rovers van de Noordzee. Dit spel hebben wij een aantal keer in een spellencafé gespeeld. Omdat we ook daar de regels moesten leren/lezen, is het lastig om te zeggen hoe lang het duurt. Wij waren er in... [Meer]