Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

28december

Review – Azul

In mijn serie board game reviews dit keer een blik op het bordspel Azul. Hoewel Azul pas in 2017 werd uitgebracht en op dit moment dus amper vier jaar oud is, mag het met recht al een klassieker worden genoemd. Er zijn inmiddels verschillende uitbreiding... [Meer]

22december

Review – Wingspan

In mijn serie board game reviews dit keer een blik op het bordspel Wingspan. Hoe je het ook wendt of keert, veel spellen kennen een voorspelbaar verloop: “begin met niets, en bouw een koninkrijk”, “Start allemaal op vakje 1 en loop met ... [Meer]

15december

Review – Claim 2

In mijn serie board game reviews dit keer een blik op het kaartspel Claim 2. De basisgedachte achter Claim 2 is exact gelijk aan die van Claim 1. Lees eventueel mijn review van Claim 1 hierover. Er zijn opnieuw vijf facties die vechten om de troon. Degen... [Meer]