04september

To Twitter or not to Twitter

Tags: | Categories:
E-mail | Permalink | Reacties (2) | Post RSSRSS comment feed

Iedereen die de nieuwe media een beetje volgt zal het niet zijn ontgaan. Twitter is hot.

En omdat ik nog steeds wordt uitgelachen om het feit dat ik pas met een blog begon toen het bloggen al lang en breed was doodverklaard, ben ik nu vastbesloten om tijdig op de voorbijrazende Twitter-trein te springen. Het was usability-collega Oskar van Rijswijk die mij over de streep trok met een lange uiteenzetting in een mailtje, gevolgd door de kernachtige samenvatting ' Kortom, mijn advies is: doen!'.

En wie ben ik om dit advies naast me neer te leggen… :-).

Je kunt mij volgen op twitter via @PeterKassenaar. Wordt het wat, dan wordt het wat. Wordt het niets, dan wordt het niets. We zullen het wel zien.

Wil je eerst nog wat meer informatie over Twitter, lees dan deze pagina op Wikipedia: nl.wikipedia.org/wiki/Twitter.

Peter Kassenaar
-- 04 september 2009.

Reacties

07-09-2009 09:20 #

Leuk, maar ik zoek altijd (misschien wel te veel???) naar de voordelen. Ik laat me overigens graag overtuigen (bellen of mailen).
Nog een kanttekening: ik wilde al mijn domeinen/websites intypen maar dat ging niet. Na www.dinxperlo.nl volgden: www.alswin.nl / www.familietref.nl / www.kabelkrant.tv (de laatste indien onbevoegd doorgeschakeld)  

Albert Swinkels Netherlands

08-09-2009 09:07 #

@Albert Swinkels - ach, ik weet niet of er veel (zakelijke) voordelen zijn. Dat zal de tijd wel uitwijzen.

Tip: heb je wel http:// voor de naam van je websites getypt? Je ziet dat ze in de berichttekst wel goed worden herkend. Nu staan ze er alle vier Smile.

Peter

Reacties zijn gesloten