30januari

Welkom vanaf kassenaar.com

Wat voor weblog is dit?

Dit weblog is een voortzetting van de site www.kassenaar.com, sinds 1997 de publicatieplek van Peter Kassenaar en Kassenaar IT Services. Ruim tien jaar, zestig boeken en ruwweg anderhalf miljoen bezoekers later (Jaja, sommige sites scoren dit aantal in één dag, ik heb er tien jaar over gedaan) is het tijd voor wat anders. Waarom? Het korte antwoord is "omdat een weblog meer vrijheden biedt". Het lange antwoord vind je op de pagina Waarom dit weblog?

And a very special welcome to all English readers

Since I do a lot of my work in programming languages like C#, (X)HTML, CSS, JavaScript and ocasionally PHP, ActionScript and so on, I decided to also dedicate a small portion of this blog to English posts, in order to reach a broader audience. No, I don't want to compete (or repeat) the well known programmers blogs, and I don't have the illusion that I can compare to guru's like ScottGu, Jeffrey Zeldman or Peter-Paul Koch. But then again, I might be able to toss in a few sidemarks and add something to the community myself. As some kind of payback for what I've recieved from it over the years.

These posts might also be of interest to Dutch readers, while the opposite (you English speaking earthlings, finding my Dutch posts of any relevance) is almost unthinkable. Since I have not found any blogengine capable of handling bi- or multilangual posts, I decided to color code my posts. So all Dutch posts are as shown above, while English posts appear in this bright color. Sure, there are plenty of engines capable of switching the UI to a preferred language -the framework this blog is based on, BlogEngine.NET, is a perfect example of this- but handling posts in different languages, and showing only the correct posts to the correct audience, is something that I have not found. If you are aware of such a program or engine, feel free to drop me a note, or leave a comment.

En terug naar het Nederlands...

Ondertussen heb ik geen idee welke updatefrequentie dit blog zal krijgen, mijn doel is echter om minimaal een keer per week een substantiele post te plaatsen. Dat levert dan een kleine vijftig updates per jaar op, in elk geval een stuk meer dan de drie of vier updates die mijn oude site jaarlijks onderging. Om precies te zijn: als er weer een nieuw boek op de planken verscheen, of als er juist een titel uit de winkels werd gehaald wegens veroudering van het onderwerp - en dus te weinig verkocht werden om nog aanspraak te mogen maken op het in beslag nemen van boekenplankruimte in de schappen...

That's it, enjoy.

 

Reacties

16-04-2009 11:31 #

ik heb zojuist Dreamweaver CS3 nederlands van peter kassenaar gekocht ,registratiecode HBK-2234-8 op bladz. 46 lees ik datwe de afbeeldingen kunnen downloaden vanaf de site vande auteur, op het adres www. kassenaar .com/dwcs3 deze bestaat niet meer ,als we naar de blog gaan vraag ik u waar en hoe kan ik de beloofde afbeeldingen en voorbeeldbestanden downloaden OF IS DAT NIET WAAR DAT WE DEZE MEDEWERKING KUNNEN BEKOMEN of hoe geraak ik daaraan.
krijg ik een antwoord terug????.....
beleefde groeten

despriet Belgium

Reacties zijn gesloten