05maart

MacBook Pro – De eerste stappen

Gisteren schreef ik over mijn nieuwe notebook, ik ben inmiddels de trotse eigenaar van een nieuwe MacBook Pro. Eerdere blogberichten hierover waren

In dit bericht laat ik een vervolg-videootje zien over de ingebruikname van een MacBook Pro. Je ziet de complete installatiestappen vanaf het moment dat je voor de allereerste keer de aan/uitknop indrukt. Omdat het besturingssysteem Mac OS X Leopard natuurlijk op alle typen Mac's wordt gebruikt (zoals de iMac, MacBook en Mac Pro) en niet alleen op de MacBook Pro, kun je dit filmpje ook gebruiken als je wilt weten wat er gebeurt als je net zelf een Mac hebt gekocht.

Als je de eerste posts ook gelezen heb weet je dat ik compleet blanco ben op Mac-gebied. Ik maak mijn opmerkingen dan ook vooral vanuit het Windows-perspectief. Daarmee denk ik dat ook andere overstappers er baat bij hebben. Veel plezier er mee.

Video extern bekijken bij YouTube (06:25)

Peter Kassenaar
-- 5 maart 2008

Reacties

29-01-2009 10:20 #

great post, thank you

busby seo test United States

10-03-2010 07:41 #

Windows 7 installeren op Mac OS X met Boot Camp

Windows 7 installeren op Mac OS X met Boot Camp

Peter Kassenaar

05-06-2010 04:51 #

hallo

ik gan binnenkort (50 dagen) een macbook pro 13.3 inch aanschafen.
kan je mij wat tips geven wat ik zeker niet mag vergeten en niet mag doen.
mijn emeiladress is marcuslamens@hotmail.com


marcuslamens Belgium

Reacties zijn gesloten