10oktober

Dynamische websites met Dreamweaver – Update #1

Alweer enige tijd geleden blogde ik over het uitblijven van het Handboek Dynamische websites met Dreamweaver CS3. Maar inmiddels is er goed nieuws. Ik heb eindelijk tijd gevonden om met schrijven te beginnen en probeer het boek nu – tussen andere projecten door – ook vlot af te ronden. Ik heb er namelijk helemaal geen zin in nu een paar hoofdstukken te schrijven en dan de boel weer op de plank te leggen (om me volgend jaar eerst weer helemaal te moeten inlezen).

Voor degenen die via de website hebben aangegeven op de hoogte gehouden te willen worden heb ik vandaag een korte nieuwsbrief samengesteld. Ik publiceer hem hier ook, zodat ook 'nieuwe' lezers ervan op de hoogte zijn.

====================================

"Beste relatie,

U ontvangt dit bericht omdat u via de website (www.kassenaar.com) hebt aangegeven op de hoogte te willen blijven omtrent het verschijnen van het boek 'Dynamische websites met Dreamweaver'.

Dit is een korte nieuwsbrief om u op de hoogte te houden van de vorderingen.

Titel
======

*) De oorspronkelijke titel van het boek was 'Dynamische websites met Dreamweaver CS3'. Maar omdat Adobe inmiddels Dreamweaver CS4 heeft aangekondigd, is de titel gewijzigd in het meer algemene 'Dynamische websites met Dreamweaver' (zonder versieaanduiding).

Ik doe mijn uiterste best er voor te zorgen dat het boek te gebruiken is voor gebruikers van zowel Dreamweaver CS3 als het toekomstige -CS4. Zelf werk ik (als betatester) al geruime tijd met Dreamweaver CS4 en op het gebied van dynamische websites is er erg weinig veranderd. Dit is dus een 'veilige' uitspraak :-).

Vorderingen
===========

Ofschoon ik inmiddels aan het schrijven ben begonnen kan ik helaas nog niet aangeven op welke datum het boek precies in de winkel zal liggen. Het schrijfwerk vordert gestaag, maar ik heb ook nog tal van andere projecten onder handen. Het is onwaarschijnlijk dat het boek nog dit kalenderjaar zal verschijnen, maar het eerste kwartaal van 2009 is zeker een realistische schatting!

Inhoud
=======

Om ondertussen toch al vast een tipje van de sluier op te lichten is als bijlage bij dit bericht een pdf-bestand gevoegd met daarin een kort uittreksel  van de flaptekst en van hoofdstuk 1, zodat u gedetailleerd weet wat u in het boek kunt verwachten.

Mocht u hier op voorhand vragen of opmerkingen over hebben ('waarom staat onderwerp XYZ er niet in??', of 'Hoe duur wordt het boek?') dan kunt u natuurlijk altijd nader contact opnemen.

Ik kan niet altijd een persoonlijk antwoord garanderen, maar ieder bericht wordt gelezen!

Bedankt voor het lezen en bedankt voor uw geduld."

===================================================

Wilt u ook een berichtje ontvangen wanneer dit boek in de winkel ligt, laat het dan even weten via het Contactformulier

Peter Kassenaar
- - 10 oktober 2008

Download: dyndw1.pdf (357,05 kb)

Reacties zijn gesloten