12juni

DevDays 2009 - Goodies

Zoals bij vrijwel elk iets groter evenement heden ten dage wordt bij aanvang van het festijn een zogenoemde 'goodie bag' uitgereikt. Nu is de situatie hier nog niet ze extreem als in de Verenigde staten, waar deelnemers naar het schijnt met speciaal voor dit doel meegenomen rugzakken de conferentievloer betreden. Dit om alle uitgereikte prullaria (t-shirts, koffiekoppen, shampoo's, notitieblokken, pennen en wat dies meer zij) te kunnen meezeulen. Maar ook op de DevDays was de goodie bag weer aanwezig.

Mijn verslag van de DevDays 2009

Naast de standaard aanwezige foldermaterialen van DevDays-sponsors (voornamelijk trainingsinstituten en werkgevers die op .NET-gebied actief zijn), was de inhoud echter magertjes te noemen. Zeg maar, afwezig. Opvallend vond ik dat er behalve de tas zelf, geen enkele Microsoft-uitlating of goodie in aanwezig was. Kredietcrisis?

Hoe dan ook, hieronder een kleine foto-impressie van goodies die ik tijdens de DevDays heb verzameld of gekocht.

 

Attendee badge devdays

Foto 1: De deelnemerskaart / -badge

 

Goodie Bag DevDays

Foto 2: De goodie bag. Zonder goodies....

 

Programmers coffee mug

Foto 3: Koffiekop van SDN, Software Development Network

 

LINQ poster

Foto 4: LINQ-poster van Info Support (nuttig!)

 

Twee boeken over XNA programmeren

Foto 5: Twee boeken, gekocht in de pauze bij de stand van Roodveldt Bookshop

Beginning XNA 3.0 Game Programming (Alexandre Santos e.a.) en
XNA 3.0 Game programming recipes (Riemer Grootjans)

 

Cover 'Why software sucks'

Foto 6: Nog een book uit de Roodveldt bookshop

Why software sucks - and what you can do about it - David S. Platt

Vooral dit laatste boek ("Why Software sucks") kan ik iedereen die professioneel in de programmeerwereld bezig is - programmeur of niet - aanraden. Als de tijd het toelaat zal ik er een aparte recensie over schrijven.

 

Peter Kassenaar
-- 12 juni 2009

Reacties

26-11-2009 06:27 #

Hey admin, brilliant article. pls keep it up!!

flash game

Reacties zijn gesloten