17juni

Meer opruiming

Tags: | Categories: Boeken
E-mail | Permalink | Reacties (2) | Post RSSRSS comment feed

In het vorige blogbericht kon je lezen dat ik wegens plaatsgebrek een groot aantal boeken in de opruiming doe. Verschillende titels hebben inmiddels een nieuwe bestemming gevonden.

Hieronder nog een aantal boeken en een stapel tijdschriften die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Heb je belangstelling, neem dan even 1:1 contact op.

Complete Handboek Flash MX en Dreamweaver MX

Het complete Handboek Dreamweaver MX en Flash MX. Ook geschikt voor Dreamweaver/Flash MX 2004 en –8. Inclusief ActionScript. Daarna is Macromedia overgenomen door Adobe en is er veel gewijzigd in de toepassingen. Voor de CS-uitgaven van Dreamweaver en Flash zijn deze uitgaven niet echt meer geschikt.

WebDesign magazine

Webdesigner Magazine (NL). Ik ben abonnee sinds de eerste uitgave en blader nog regelmatig terug. Het is het enige tijdschrijf in NL/BE dat exclusief over webdesign en –programmeren schrijft. Maar: plaatsgebrek. Ik doe alle tijdschriften ouder dan 2010 weg.

Je kunt ze na afspraak komen afhalen, of tegen verzendkosten kan ik ze naar je opsturen.

Peter Kassenaar
17 juni 2010.

Reacties

17-06-2010 12:02 #

Hallo Peter,

Ik ben zeer geinterresseerd in de webdesigner magazines, ik kan ze bij je ophalen, woon ook in Dieren.

gr,

Michel

Michel Regenspurg Netherlands

17-06-2010 12:17 #

Nou, de Webdesigner magazines zijn een schot in de roos, zo te zien. Deze waren binnen 10 minuten na het plaatsen van dit blogbericht al gereserveerd.

Dus: sorry allen, ze zijn niet meer beschikbaar. Iemand nog een Dreamweaver- of Flash-boek? Wink

Peter Kassenaar.

Peter Netherlands

Reacties zijn gesloten