16oktober

Stem op Yindo voor Innovation Award 2012

logo_accenture Accenture is een groot bedrijf (244.000 medewerkers) en wereldwijd actief op het gebied van managementconsulting, technologie en outsourcing.

Elk jaar organiseren ze de prestigieuze verkiezing Accenture Innovation Awards voor nieuwe initiatieven op het gebied van Communicatie, Media en Technologie.

We zijn er trots op dat Yindo in 2012 uit ruim 1450 inzendingen, verdeeld over vijf categorieën is doorgedrongen tot de top-5 van de categorie Best eCommerce. Hierdoor dingt Yindo mee naar de publieksprijs ‘de blauwe tulp’.

YindoLogoSmallZoals trouwe lezers van dit blog weten, ben ik Yindo samen met Bob van Duuren en Wouter Vermeulen gestart in het voorjaar van 2010. Het is een enorme eer dat we met een klein team voor deze prijs zijn genomineerd. We hebben dit mede te danken aan het vertrouwen dat nu al ruim 50 uitgevers aan Yindo hebben geschonken door hun uitgaven (mede) op Yindo te publiceren. Op deze manier zijn we voortrekkers van een nieuwe manier van lezen via de cloud, dat  nu langzamerhand bekend raakt onder het grote publiek.

Publieksprijs

De winnaar van deze publieksprijs De blauwe tulp wordt – zoals de naam al doet vermoeden – bepaald door het publiek. Op de site van de Accenture Innovation Awards moet daartoe getweet (Twitter), geliked (Facebook) of geshared (Linkedin) worden. Alleen stemmen die op de volgende pagina – en op die manier – worden uitgebracht, gelden:

http://www.accenture.com/Microsites/innovation-awards/2012/cmt/Pages/individualconcept.aspx?conceptID=649

Ons verzoek derhalve: bezoek deze pagina en klik op de knoppen om je stem uit te brengen. Als bonus kun je ook nog een video bekijken van Bob die uitlegt wat Yindo is en hoe het werkt :-).

En dat niet alleen: we zouden het enorm op prijs stellen als je jouw (sociale) netwerk zou willen inzetten om meer stemmen voor Yindo te verkrijgen. Met andere woorden: spread the word! De concurrentie is sterk, dus alle steun is welkom. We danken je bij voorbaat hartelijk voor jullie medewerking – na 8 november weten we of Yindo heeft gewonnen!

Mocht je ondertussen vragen hebben over Yindo, aarzel dan niet om een kijkje te nemen op www.yindo.nl, of contact op te nemen.

 

Peter Kassenaar
-- 16 oktober 2012.

Reacties zijn gesloten