13september

On the road…

Het najaar is altijd een drukke tijd in opleidingenland. Na de zomervakantie moeten (nieuwe) werknemers worden bijgespijkerd, of – minder hoogrdavend – de opleidingsbudgetten voor het lopende jaar moeten worden besteed.

Wat ik dit jaar overigens ook merk, is dat er duidelijk sprake is van een inhaalslag. De afgelopen jaren was er als gevolg van de economische crisis weinig budget beschikbaar voor opleidingen. Maar de ontwikkelingen hebben natuurlijk niet stilgestaan. Ik heb de indruk dat binnen veel bedrijven en organisaties dat besef nu doordringt, en werknemers nieuwe technieken moeten/mogen leren, om niet te veel achterop te raken.

Sinds het einde van de zomervakantie ben ik daarom veel onderweg. Allerlei trainingen brengen me deze weken onder meer in:

  • Gorinchem
  • Haarlem
  • Landgraaf
  • Amsterdam
  • Groningen
  • Nieuwegein
  • Utrecht
  • Mechelen (B)
  • …en Dieren natuurlijk.

Ik verzorg hier trainingen voor bedrijven als Praclox, Alliander, ING, ATOS, ROC West-Brabant en Euricom. Zo is mijn agenda tot de herfstvakantie in oktober al weer ruim gevuld. Never a dull moment.

Peter Kassenaar
-- 13 september 2014

 

Reacties zijn gesloten