05januari

Trainingen voorjaar 2015

Na de slappe jaren 2010-2013 is vorig jaar het aantal aanvragen voor trainingen enorm gestegen. Het lijkt er op dat bedrijven zowel een scholingsachterstand van de crisisjaren aan het wegwerken zijn, alsmede zich direct specialiseren in de nieuwste technologiën.

2014 was een goed (trainings-)jaar en deze trend zet zich voorlopig voort in 2015. Zodanig zelfs dat ik al voor de kerst zo goed als volgeboekt was voor het eerste kwartaal van 2015.

De trainingen AngularJS en PhoneGap (of: Cordova) zijn daarbij het meest populair. De komende weken en maanden reis ik door Nederland en België en verzorg meerdaagse trajecten bij onder meer:

Daarnaast geef ik nog enkele trainingen in de opleidingslocaties van partners als Vijfhart (Nieuwegein) en uiteraard op mijn eigen kantoor (Dieren). En omdat ik ook nog bezig met met boeken in de Web Development Library over AngularJS en PhoneGap (met deadlines op respectievelijk 23 januari en 28 maart)  zijn januari, februari en maart van 2015 al weer voorbij.

Volgeboekt

Het is daarom helaas lastig op korte termijn nog een datum te vinden als je op dit moment een training wilt boeken. Zakelijk gezien is dat natuurlijk goed voor mij, maar ik blijf het altijd lastig vinden om ‘nee’ te moeten zeggen. Houd rekening met een langere termijn, of de mogelijkheid dat ik een vraag niet kan invullen. De (agenda-) ruimte is beperkt, er geldt een first come, first serve-beleid.

Bedankt voor je begrip!


Peter Kassenaar
-- 5 januari 2015

Reacties zijn gesloten