Over Peter

Peter Kassenaar

Ik ben Peter Kassenaar.

Kennis overbrengen is mijn passie.

Oorspronkelijke opgeleid als docent Lichamelijke Opvoeding (ALO) en bewegingswetenschapper, maar via tal van omwegen en opleidingen in de ICT beland. Sinds 1996 heb ik een eigen bedrijf. Ik geef trainingen, programmeer, en schrijf boeken en artikelen.

De belangrijkste overeenkomst tussen deze onderdelen is dat ik over het vermogen beschik om complexe materie op eenvoudige wijze aanschouwelijk te maken en uit te leggen. Het is een gave ;-)

Het bijbrengen van technische kennis en technieken is uiteraard belangrijk, maar mijn overtuiging is dat je als student beter leert als je ook weet in welke context de techniek wordt gebruikt en je voorbeelden direct kunt toepassen op eigen projecten.

Mijn trainingen kenmerken zich dan ook door een hoge mate van personalisatie. Het rendement is daarom vaak hoger dan in algemene, klassikale trainingen bij grotere opleiders.

Honderden mensen zijn inmiddels door mij opgeleid, in situaties varieërend van lezingen van anderhalf uur, via workshops en masterclasses van enkele dagen tot complete webtrajecten van meerdere maanden.

Ik houd van mijn vak.

linkedin.com/in/peterkassenaar