12juni

Angular 2 – leren en begrijpen

Al eerder schreef ik over de online training Angular 2 – Leren en begrijpen die ik aan het ontwikkelen ben. Het doet me plezier te kunnen melden dat deze training nu gereed is en is goedgekeurd door het online trainingsplatform Udemy. De training is vanaf vandaag te vinden op:

https://www.udemy.com/angular-2-leren-en-begrijpen/

angular2-bij-udemy

De training heeft onder meer de volgende kenmerken:

  • Videotraining – beschikbaar op pc, laptop, smartphone en tablet, via de Udemy App.
  • 90+ video’s en 5,5 uur videomateriaal.
  • Korte lessen (4-6 minuten), met telkens één onderwerp.
  • Oefeningen in PDF-formaat zodat je zelf aan de slag kunt met Angular 2.
  • Talloze extra resources en webadressen voor meer informatie.

Zie https://www.udemy.com/angular-2-leren-en-begrijpen/ (verder naar beneden, onder Curriculum) voor een complete inhoudsopgave:

Inhoudsopgave van Angular 2 - Leren en begrijpen

 

Als je specifieke vragen hebt over de training, tips voor verbetering van de inhoud of voor nieuwe trainingen, aarzel dan niet om contact op te nemen of een mailtje te sturen naar info@kassenaar.com!

Experiment

Het is ook voor mij een experiment, om te bekijken of hier in het Nederlandse en Belgische taalgebied voldoende animo voor is. Udemy is een platform dat op dit moment voornamelijk Engelstalige trainingen aanbied (op dit moment kon ik 14 andere Nederlandstalige trainingen ontdekken). Het heeft echter wel ambities om ook een belangrijke rol in andere markten te gaan spelen. Er zijn onder meer al Spaanse, Duitse en Chinese varianten.

Kortingscode

Als je al eerder een kortingscode hebt aangevraagd, dan heb je hierover inmiddels een mailtje ontvangen. Wil je alsnog aanmelden voor een kortingscode voor vroege vogels, dan kan dit nog tot 1 augustus 2016. Stuur een mailtje naar info@kassenaar.com met als onderwerp Udemy – Angular 2 en ik mail je terug met een code en instructies om deze in te wisselen.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties,

Ondertussen veel succes met Angular 2!

--Peter Kassenaar
12 juni 2016

 

Reacties zijn gesloten