Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

25juli

Op vakantie

Tags: | Categories: Algemeen
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Het grootste deel van Nederland is al lang en breed vakantie aan het vieren, maar in regio Zuid - waar Dieren onder valt - hebben de scholen pas sinds dit weekend vakantie gekregen. Wij zijn dan ook gesloten tot medio half augustus. Opmerkinge... [Meer]