Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

31oktober

Windows 7 Problem Steps Recorder

Ofschoon er in Windows 7 een aantal programma’s van het menu zijn geschrapt (Windows Mail, Windows Movie Maker), zijn er ook enkele nieuwe programma’s voor in de plaats gekomen. Een van die programma’s is de Windows 7 Problem Steps Rec... [Meer]

28oktober

Usability-tip: noem altijd de prijs. Direct

In onze usability-onderzoeken zien we vaak dat gebruikers op zich wel bereid zijn om online producten aan te schaffen. Een van de grootste vragen is echter altijd ‘wat kost het’? Het afhaakmoment voor online aankopen valt in de meeste gevall... [Meer]

26oktober

Windows 7 uitbreiden - Microsoft Security Essentials

Al eerder blogde ik over de installatie van Microsoft Security Essentials. In dit blogbericht een column over dit onderwerp die ook is verschenen in de nieuwsbrief van Computerboek.nl. Deze column hoort bij het verschijnen van het Handboek Windows 7. &nb... [Meer]

23oktober

Handboek Windows 7 op nummer 1

Een leuk bericht op de site van computerboek.nl, vanochtend. Het Handboek Windows 7 is nog maar net verschenen, maar nu al het best verkochte boek van de afgelopen week. Verdere tekst is overbodig, laat de afbeelding voor zichzelf spreken ;-) Het is ... [Meer]

22oktober

Handboek Windows 7

Vandaag is het Handboek Windows 7 verschenen. Dit handboek is bedoeld voor de beginnende Windows-gebruiker, of de Windows-overstapper. Het Handboek Windows 7 bespreekt vooral het werken met Windows 7. Het boek is bedoeld voor zelfstudie en cursussen. In d... [Meer]

20oktober

Windows 7 Launch event for developers

Gisteravond bezocht ik in het nationaal sportcentrum Papendal het Windows 7 Launch Event for developers. Dit was een door Microsoft georganiseerde avond binnen de tweedaagse SDN conference. Eerder dit jaar heb ik al de Microsoft DevDays bezocht (mijn... [Meer]

16oktober

Wanneer krijg ik antwoord?

Tags: | Categories: Algemeen
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Ik ontvang veel berichten van lezers van mijn boeken en van dit blog. Vaak als losse e-mail, vaak ook als commentaar onder aan een blogposting. Die zie ik dan vervolgens ook weer als e-mail verschijnen, omdat ze door dit blogging-systeem worden doorgestuu... [Meer]

15oktober

Donald Duck als gamer

Tags: | Categories: games
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Vorige week kwam mijn vrouw na een bezoekje aan de speelgoedketen Bart Smit thuis met een exemplaar van het tijdschrift Games Guide. ‘Ken je dat al? Moet je eens naar kijken’. Nee, kende ik nog niet. Het is een soort sponsored magazine van d... [Meer]