Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

29maart

My comments on “Top 50 metal bands of all time”

Tags: | Categories: Muziek | English
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
https://www.loudersound.com/features/the-50-best-metal-bands-of-all-time No technical stuff here, just a bit of fun. I Stumbled upon this blogpost, it appeared in my Google Discovery feed I believe. Being a metalhead kid from the 1980’s, I was curious w... [Meer]