Dit is het webblog van Peter Kassenaar - Ik geef training en consultancy in het maken van crossplatform mobiele apps en webapps. Trefwoorden: AngularJS, PhoneGap, jQuery/Mobile. HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, JSON. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter.(@PeterKassenaar)

Terug naar de algemene site.

09april

Videodemo's bij Adobe Pulse

Tags: , | Categories: video
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Als je dit blog al wat vaker hebt bezocht, dan weet je dat ik hier met enige regelmaat video's plaats, bijvoorbeeld over Adobe producten als Dreamweaver en Flash. Gisteren sprak ik met Klaasjan Tukker, Business Development Manager bij Adobe Be... [Meer]

03april

Midnight Club: Los Angeles - True Dedication

I recently got into gaming on an Xbox 360. Maybe you have read my newbie blog post on the racing game Midnight Club: Los Angeles. Compared to that post, I can tell you that I've just reached 100% career progression on the game. It took me an ... [Meer]