Dit is het webblog van Peter Kassenaar - Ik geef training en consultancy in het maken van crossplatform mobiele apps en webapps. Trefwoorden: AngularJS, PhoneGap, jQuery/Mobile. HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, JSON. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter.(@PeterKassenaar)

Terug naar de algemene site.

09december

Presentatie Boekenstad Zutphen

Tags: | Categories: Boeken | Algemeen
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Gisteravond, woensdag 8 december 2010, gaf ik op de ‘boekenborrel’ van Boekenstad Zutphen een presentatie over de transitie van Klassiek uitgeven naar Digitaal uitgeven. Boekenstad Zutphen is een netwerk van mensen die werkzaam zijn in de uitgeefwereld va... [Meer]