Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

09december

Presentatie Boekenstad Zutphen

Tags: | Categories: Boeken | Algemeen
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Gisteravond, woensdag 8 december 2010, gaf ik op de ‘boekenborrel’ van Boekenstad Zutphen een presentatie over de transitie van Klassiek uitgeven naar Digitaal uitgeven. Boekenstad Zutphen is een netwerk van mensen die werkzaam zijn in de uitgeefwereld va... [Meer]