Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

10oktober

Dynamische websites met Dreamweaver – Update #1

Alweer enige tijd geleden blogde ik over het uitblijven van het Handboek Dynamische websites met Dreamweaver CS3. Maar inmiddels is er goed nieuws. Ik heb eindelijk tijd gevonden om met schrijven te beginnen en probeer het boek nu – tussen andere pr... [Meer]

02oktober

Workshop Efficiënte websites bij !Pet

Van 30 september tot 3 oktober stond bij de firma !Pet in Hoogeveen en Groningen de jaarlijkse Efficiency 4-daagse op het programma. Dit is een beurs met de nieuwste trends op het gebied van projectinrichting, kantoorautomatisering, druk- en printspecial... [Meer]