Dit is het webblog van Peter Kassenaar - Ik geef training en consultancy in het maken van crossplatform mobiele apps en webapps. Trefwoorden: AngularJS, PhoneGap, jQuery/Mobile. HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, JSON. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter.(@PeterKassenaar)

Terug naar de algemene site.

04september

Eerste ervaringen met Google Chrome

Iedereen die de ontwikkelingen op internet een beetje volgt kan het niet zijn ontgaan dat sinds dinsdag (2 september 2008) een nieuwe browser de strijd wil aanbinden met de hegemonie van Microsoft Internet Explorer en Mozilla Firefox. Google heeft de knup... [Meer]

03september

Office 2003 [niet] installeren kost 378 MB...

Op een testcomputer moest ik onlangs een versie van Microsoft Office 2003 Professional installeren. En omdat op de pc alleen Word en Excel nodig waren, koos ik in de wizard voor een Aangepaste installatie. Alle andere opties (Outlook, Access, enzovoort) k... [Meer]