Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

28november

Beursbezoek: HME 2009

Net als vorig jaar bracht ik ook nu een bezoekje aan de HCC-dagen. Deze staan sinds 2008 bekend onder de naam Het Multimedia Event, kortweg HME. Op de dag zelf heb ik al een live verslagje gedaan via korte Twitter-updates (volg mij op @PeterKassen... [Meer]

23november

Snelle tip: Internet Explorer tabbladgroepen

Hoewel je soms geneigd bent te denken dat het werken met internet en Internet Explorer (IE) inmiddels zodanig gemeengoed is dat IE geen geheimen meer kent, blijkt het tegendeel waar te zijn. Tot mijn verrassing hoor ik vaak dat het hoofdstuk over ... [Meer]

17november

Gamen is niet duur

Tags: | Categories: games
E-mail | Permalink | Reacties (1) | Post RSSRSS comment feed
Nu het einde van het jaar weer nadert, worden de verlanglijstjes voor Kerst en Sinterklaas weer opgesteld. En regelmatig prijken hierop ook de nieuwste games voor de Wii, XBox of Playstation. Toppers dit najaar (2009) zijn onder meer Assassins Cre... [Meer]

14november

Windows 7 - tijdsduur van installatie

Onlangs heb ik Windows 7 ook op mijn laatste computer geïnstalleerd; de ‘echte’ werkcomputer thuis, waar een groot deel van mijn vaste software en services op draait. Ik heb gekozen voor een kale installatie, Windows 7 Ultimate Engelse ve... [Meer]

09november

Mijn YouTube-verslaving: Penn and Teller

YouTube is nog steeds immens populair. Hoewel ook andere videodiensten in opmars zijn (Vimeo, Dailymotion.com), blijft YouTube met afstand de meestgebruikte videowebsite. Ook bij mij. Iedereen heeft zo zijn eigen YouTube-zwaktes. Zo heb ik bi... [Meer]

04november

Windows 7 Ultimate -snel wisselen van taal

Windows 7 is in veel verschillende talen beschikbaar. Ik geloof dat er in totaal 38 verschillende taalversies zijn, variërend van (uiteraard) Engels tot Hebreeuws en van Pools tot traditioneel Chinees. Vroeger (voor Windows Vista) moest u een nieuwe ... [Meer]