Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

18augustus

Duotoon afbeeldingen maken in Photoshop

Onlangs ben ik gestart een serie – al wat oudere – videodemo's om te zetten naar webformaat en te publiceren op dit blog. In deze serie zijn inmiddels de volgende afleveringen verschenen. Nieuwe video's - Digitale fotografie ... [Meer]

10augustus

Uitgebreide tekstmaskers in Photoshop

In mijn serie videoposts over digitale fotografie en het werken met grafische programma's (Photoshop, Photoshop Elements, overige) zijn ondertussen de volgende afleveringen verschenen: Nieuwe video's - Digitale fotografie en Tekstmaske... [Meer]

04augustus

Werkruimte instellen in Photoshop

In mijn serie videoposts over digitale fotografie en het werken met grafische programma's (Photoshop, Photoshop Elements, overige) zijn ondertussen twee afleveringen verschenen: Nieuwe video's - Digitale fotografie en Tekstmasker voor ... [Meer]

01augustus

Review Dell Vostro 410

De Dell Precision 650 die nu ruim vier jaar – bijna – dag en nacht heeft gedraaid op ons kantoor is langzamerhand aan vervanging toe. De keuze is gevallen op opnieuw een Dell, dit keer de Vostro 410. Dit leek mij met het oog op ons werk (een... [Meer]

01augustus

Nieuwe iPhone 3G video’s bij ZDNet.be

Afgelopen weekend was ik een paar dagen in Groningen. Ik heb daar zeven, acht jaar gewoond voor mijn studie en zo eens in de paar jaar keer ik een weekendje terug om te zien wat er zoal veranderd is. Groningen is de leukste stad van Nederland. Vor... [Meer]