Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

30september

Softwaretip: synchroon scrollen in Word

Tags: | Categories: Software
E-mail | Permalink | Reacties (1) | Post RSSRSS comment feed
Je bent nooit te oud om te leren, zo blijkt maar weer eens. Gisteren kwam ik een handigheidje op het spoor waarvan ik wilde dat ik hem eerder had ontdekt. Het blijkt in Word mogelijk om twee documenten naast elkaar te openen en deze synchroon te laten sc... [Meer]

15september

Gastcollege Hogeschool van Amsterdam

Woensdag 15 september 2010 gaf ik een gastcollege op de Hogeschool van Amsterdam (HvA), afdeling Sport, Management en Ondernemen. Als oud-ALO’er was dat natuurlijk een leuke gelegenheid om eens terug te keren naar mijn roots. Beknopte inhoud In de pre... [Meer]

14september

Handboek ActionScript 3.0 uitgesteld

Op verschillende plaatsen – onder andere op deze site - wordt voor ‘najaar 2010’  het Handboek ActionScript 3.0 aangekondigd. Dit zou de opvolger moeten worden van het Handboek ActionScript 2.0 en 3.0 en geheel gewijd zijn aan het objectgeoriënteerd ... [Meer]