Dit is het webblog van Peter Kassenaar - Ik geef training en consultancy in het maken van crossplatform mobiele apps en webapps. Trefwoorden: AngularJS, PhoneGap, jQuery/Mobile. HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, JSON. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter.(@PeterKassenaar)

Terug naar de algemene site.

13juni

Apps voor uitgevers zijn overbodig (meestal)

Vorige week bezocht ik namens Yindo het e-reading event 2011 in Mechelen, Belgie. Het e-reading event is een vakbeurs voor iedereen die met e-reading, e-books en digitaal publiceren van content te maken heeft (zie het verslag van eLinia). Yindo hoort daar... [Meer]

03juni

Tomb Raider Wallpapers

OK, so this is one of the (I hope rare) fanboy-ish blogposts I do. You see, I’ve been a long time Lara Croft/Tomb Raider fan. This February my wife gave me a (home made) Tomb Raider-coupon for my birthday, enabling me to buy or pre-order the new game the ... [Meer]