Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

25maart

Aankondiging - Yindo

Tags: | Categories: Algemeen | Boeken
E-mail | Permalink | Reacties (1) | Post RSSRSS comment feed
25 maart 2010 – Vandaag kondigen we een revolutionair nieuw platform aan voor het lezen, lenen en kopen van (e-)boeken: Yindo – jouw digitale bibliotheek. Achtergrond Ik ben nu een kleine 15 jaar actief als schrijver en programmeur. In totaa... [Meer]

24maart

Handboek Usability

Vandaag is het Handboek Usability – ontwerp gebruikersvriendelijke, doelmatige en toegankelijke websites verschenen. In dit Handboek leert u wat de voorwaarden en kenmerken zijn voor het ontwerpen van gebruikersvriendelijke websites. U kunt dit bo... [Meer]

24maart

Hyperlinks bij Handboek Usability

  Deze pagina bevat een overzicht van de hyperlinks die worden genoemd in het Handboek Usability (ISBN 9789059404151). De hyperlinks verwijzen zowel naar achtergrondinformatie als naar de sites waarvan de afbeeldingen in het boek afkomstig zijn en ... [Meer]

10maart

Windows 7 installeren op Mac OS X met Boot Camp

Al een jaar of twee heb ik ondertussen een MacBook Pro. Ik heb daar al regelmatig eerder over geblogd. Tot nu toe werkte ik altijd met VMWare Fusion om Windows XP en Windows Vista in een virtuele machine te draaien op mijn Mac, als ik eens Windows-program... [Meer]