Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

29september

Usability op mobiele apparaten

Woensdag 28 september 2011 gaf ik een gastcollege ‘Usability op mobiele apparaten’ op de Hogeschool van Amsterdam, afdeling Sport, Management en Ondernemen. Beknopte inhoud In korte tijd kwamen de volgende onderwerpen aan orde: Waarom is ... [Meer]

15september

Windows 8 installeren in Virtuele Machine

Op dinsdag 13 september 2011 toonde Microsoft op de BUILD-conferentie een eerste versie van Windows 8 aan het grote publiek. Verrassend was toch wel dat nog tijdens de keynote-sessie al een downloadadres werd opengesteld, van waaraf iedereen een developer... [Meer]

12september

Daddy Sang Bass – In memoriam Johnny Cash

Vandaag is het 8 jaar geleden dat Johnny Cash (26 februari 1932 – 12 september 2003) overleed. Johnny Cash was een van de invloedrijkste muzikanten in het country genre, maar (op latere leeftijd) ook daarbuiten. Hij bleef tot op hoge leeftijd experimenter... [Meer]