Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

21oktober

Naar Anglebrackets in Las Vegas

Als ZZP’er moet je jezelf continu blijven (bij)scholen. In april 2010 ging ik naar Las Vegas voor de ASP.NET and Silverlight Conference and Expo, met de feestelijke lancering van Visual Studio 2010 en Silverlight 4. En daaromheen tientallen uiterst nuttig... [Meer]

18oktober

50% korting op boeken en videos bij Packt Publishing

Tags: | Categories: Boeken
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
In Nederland vieren we Columbus day (de tweede maandag van oktober) niet. Maar dat betekent niet dat we niet kunnen profiteren van acties in de Verenigde Staten, waar veel bedrijven deze feestdag aangrijpen om korting te geven op producten. Zo heeft ui... [Meer]

09oktober

Gastcollege ‘usability voor mobiele apparaten’ bij HvA

Woensdag 9 oktober 2013 gaf ik een gastcollege ‘Usability op mobiele apparaten’ op deHogeschool van Amsterdam, afdeling Sport, Management en Ondernemen (SM & O). Beknopte inhoud In ongeveer een uur kwamen de volgende onderwerpen aan de orde: W... [Meer]

07oktober

Overstappen naar Windows Phone

Mijn mobiele telefoon was naar de huidige maatstaven hoogbejaard (het is een iPhone 3GS uit het voorjaar van 2009). Ruim vierenhalf jaar heb ik er met veel plezier gebruik van gemaakt. Maar toen duidelijk werd dat dit model bij het uitbrengen van iOS7 e... [Meer]