Dit is het webblog van Peter Kassenaar - Ik geef training en consultancy in het maken van crossplatform mobiele apps en webapps. Trefwoorden: AngularJS, PhoneGap, jQuery/Mobile. HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, JSON. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter.(@PeterKassenaar)

Terug naar de algemene site.

28juni

Handboek Dreamweaver CS5

Tags: | Categories: Boeken | Software
E-mail | Permalink | Reacties (2) | Post RSSRSS comment feed
Deze  week is het Handboek Dreamweaver CS5 verschenen. Dit Handboek is de logische opvolger van het Handboek Dreamweaver CS4 en bespreekt het maken van websites met Dreamweaver CS5 vanaf het startpunt. Er is veel veranderd in Dreamweaver CS5 en de ma... [Meer]

17juni

Meer opruiming

Tags: | Categories: Boeken
E-mail | Permalink | Reacties (2) | Post RSSRSS comment feed
In het vorige blogbericht kon je lezen dat ik wegens plaatsgebrek een groot aantal boeken in de opruiming doe. Verschillende titels hebben inmiddels een nieuwe bestemming gevonden. Hieronder nog een aantal boeken en een stapel tijdschriften die op zoek ... [Meer]