Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

30oktober

Web Development Library - jQuery Mobile

Deze week is de uitgave Web Development Library – jQuery Mobile verschenen. In eerdere aankondigingen hiervan zag je altijd de groene cover, die aan de linkerkant staat (=dezelfde kleur als het jQuery Mobile logo). Maar door een technische fout is het o... [Meer]

24oktober

Verwacht: Web Development Library – AngularJS

Dit jaar ben ik begonnen met de Web Development Library, een serie boeken die op een wat meer gevorderd niveau ingaat op zaken waar de moderne frontend web developer mee te maken krijgt. Op dit moment zijn er drie boeken verschenen in deze serie: JavaS... [Meer]

14oktober

German heavy metal top-10

De jaren 1980 waarin ik opgroeide, waren de jaren van venijnige muzikale tegenstellingen tussen diverse groepen. Je had onder meer de disco’s, de new wavers en de metalheads. Ik behoorde tot die laatste groep. Hoewel mijn muzikale smaak sindsdien aanmerke... [Meer]

10oktober

jQuery Mobile videotutorials

Binnenkort verschijnt in de serie Web Development Library de titel jQuery Mobile. Dit is een boek dat uitgebreid ingaat op het maken van webapps die zijn geoptimaliseerd voor weergave op mobiele apparaten (smartphones, tablets). Bij deze uitgave heb ik ... [Meer]