Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

31maart

Praktisch Python

Tags: | Categories:
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Op 29 maart 2023 is mijn nieuwste boek, Praktisch Python verschenen. Zoals ik al eerder schreef, ben ik hiervoor enigszins van de gebaande paden afgeweken. In plaats van een puur leerboek over Python te schrijven, ben ik een stapje verder in het proces in... [Meer]

06maart

Veranderingen…

[English text follows below] Zoals je wellicht weet heb ik na mijn studies altijd via een eigen onderneming gewerkt als freelancer. Ik ben nooit in loondienst geweest bij een bedrijf. Het is inmiddels een heel leven aan ervaringen wat ik achter me heb li... [Meer]