Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

26juni

jQuery Hotshot – book review

jQuery Hotshot is een boek uit de serie Hotshot van Packt Publishing. In deze serie boeken staan altijd tien projecten rondom een bepaalde techniek centraal. Ik kocht al eerder PhoneGap Hotshot en was hier zeer tevreden over. Het boek over jQuery overtr... [Meer]

17juni

Instant jQuery UI Starter– book review

Instant jQuery UI Starter is een boek uit de serie Instant van Packt Publishing. Dit is een serie boeken die kort en bondig een onderwerp beschrijven. Zoals de naam al aangeeft biedt het boek een snelle start in het betreffende onderwerp. Niet meer en n... [Meer]

07juni

Review Tomb Raider– “Dat heeft zo’n meisje toch niet nodig”

Al jaren ben ik fan van de Lara Croft/Tomb Raider series. Groot was dan ook mijn enthousiasme toen rond 2010 de ‘reboot’ van deze franchise werd aangekondigd en we zouden kunnen kennismaken met een nieuwe Lara. De jonge en nog onervaren Lara... [Meer]