Dit is het webblog van Peter Kassenaar - Ik geef training en consultancy in het maken van crossplatform mobiele apps en webapps. Trefwoorden: AngularJS, PhoneGap, jQuery/Mobile. HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, JSON. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter.(@PeterKassenaar)

Terug naar de algemene site.

17februari

Trainingen jQuery, PhoneGap en HTML5 – voorjaar 2013

Het was een tijd lang erg in de mode om alles online en digitaal te willen doen. Zo ook trainingen en cursussen voor werknemers. E-learning, e-lokaal, online teaching en meer van die namen. En hoewel online leren zeker voordelen heeft en wat mij betreft e... [Meer]

05februari

Digitale kinderboeken bij Boekenwolk

Maandag 4 februari 2013 is Boekenwolk gestart. Boekenwolk is een digitale bibliotheek, maar dan gevuld met uitsluitend kinderboeken. De eerste serie boeken is afkomstig van gerenommeerde uitgevers als Kluitman, Gottmer en Lemniscaat. Er zijn bij de star... [Meer]