Dit is het webblog van Peter Kassenaar - Ik geef training en consultancy in het maken van crossplatform mobiele apps en webapps. Trefwoorden: AngularJS, PhoneGap, jQuery/Mobile. HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, JSON. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter.(@PeterKassenaar)

Terug naar de algemene site.

14januari

Web Development Library Bootstrap 4 uitgesteld

Tags: | Categories:
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
De serie Web Development Library kent inmiddels negen titels, varierend van HTML 5 en CSS3 tot Node.js en AngularJS.” Er staat ook een uitgave over Bootstrap 4 op de planning. Deze was al aangekondigd voor zomer 2015 (vorig jaar dus). Echter, helaas is h... [Meer]