Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

27februari

Test Drive Unlimited 2 (TDU2) – Review

Tags: | Categories: games
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Als je dit blog wat vaker leest, dan weet dat ik vooral houd van racegames. Autorijden op een spelcomputer is een aangename bezigheid. Er is altijd genoeg benzine in de tank, je hebt nooit jengelende kinderen op de achterbank en je kunt je auto zo vaak al... [Meer]

22februari

HTML5-back to the future (column)

Deze column is eerder verschenen in de nieuwsbrief van computerboek.nl – als onderdeel van de voorintekenactie bij het verschijnen van het boek Modern Redesign – 2e geheel herziene editie Modern Redesign “Lang geleden in de internetoud... [Meer]