Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

17december

Laatste bericht van 2009

Tags: | Categories: Algemeen
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Dit is mijn laatste blogbericht van dit jaar. Met een kleine 50 artikelen op deze website het afgelopen jaar nemen we afscheid van 2009. Een jaar waarin –voor ict-professionals dan toch- natuurlijk de introductie van Windows 7 centraal stond. Dit had zel... [Meer]

11december

Wegens spam gesloten

Een van de leuke dingen van een blog is dat je commentaar kunt achterlaten bij de berichten die je leest. Dat was ook mijn doelstelling (meer interactie) bij het starten van dit blog, medio februari 2008. En ik moet zeggen – dat is aardi... [Meer]

06december

5 x Windows 7 wallpaper

Een van de leuke vernieuwingen in Windows 7 is dat je de bureaubladachtergrond, of – in goed Nederlands – de wallpapers kunt laten rouleren. Bij de standaardthema’s is dat al het geval, dan wordt na elke 30 minuten een nieuw behangetje... [Meer]

02december

Usability tip - vertel wie je bent en wat je doet

Op dit moment ben ik aan het schrijven voor een nieuwe uitgave van het Handboek Usability dat in het voorjaar van 2010 verschijnt. Het originele boek stamt al weer uit 2003/2004 en is hoognodig aan opvolging toe. Een van de tips uit het eerste boe... [Meer]