Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

19april

Pop-upnotifications met toastr.js

Traditioneel kent JavaScript alleen de alert()-opdracht om mededelingen te doen aan de bezoeker van een site. Maar voor moderne webapplicaties is dat eigenlijk geen optie meer. Er zijn gelukkig tal van pop-up- en notification-bibliotheken ontwikkeld. Inm... [Meer]

16april

Handboek Word 2013

Ik loop ondertussen een paar jaartjes mee in de ICT (sinds 1988, om precies te zijn). En ik moet bekennen dat ik geschokt was toen ik er dit begin jaar – min of meer bij toeval, op verschillende plaatsen en bij verschillende personen - mee geconfronteerd ... [Meer]