Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

24maart

The Presentation Secrets of Steve Jobs

Tags: | Categories: Boeken
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Dit is het tweede deel van een artikel met boekbesprekingen. Lees hier deel 1: Steve Jobs – Geniale klootzak, dat verscheen op 18 maart 2011. Presentation secrets In het vorige blogartikel besprak ik een biografie over Steve Jobs (iCon – The greates s... [Meer]

22maart

Modern Redesign op nummer 1

Even een korte blogpost tussendoor waarin maar 1 screenshot centraal staat. Vandaag heeft Modern Redesign de status van het bestverkochte boek op computerboek.nl bereikt! Het boek is pas een week verkrijgbaar, dus een groot deel van de verkoopcijfers z... [Meer]

18maart

Steve Jobs– Geniale klootzak

Vandaag recenseer ik een tweetal boeken over Steve Jobs die ik toevalligerwijs vlak na elkaar gelezen heb. Ze hebben verschillende onderwerpen. De eerste (iCon) is een – ongeautoriseerde – biografie van Steve Jobs. De tweede (The presenta... [Meer]

14maart

Modern Redesign–2e geheel herziene editie

Deze week is Modern Redesign – 2e geheel herziene editie verschenen. Dit boek is de opvolger van Modern Redesign – met XHTML, CSS en XML uit 2004. Het boek is daadwerkelijk (zoals de titel al zegt) geheel herzien. De inhoud is naar schattin... [Meer]

14maart

Hyperlinks bij Modern Redesign

Deze pagina bevat een overzicht van alle hyperlinks die worden genoemd in het boek Modern Redesign, 2e geheel herziene editie (SDU/Academic Service, 2011, ISBN 9789012582438, bestel bij computerboek.nl). Lees ook het originele blogartikel met de aankondi... [Meer]