Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

27februari

PhoneGap-apps handmatig signeren

Het maken en testen van PhoneGap/Cordova-apps op je eigen computer is niet lastig. De apps worden dan gesigneerd met een (tijdelijke, machinegebonden) debug-key en met deze key op je device geplaatst. Anders wordt het als je je apps wilt publiceren in d... [Meer]

26februari

Web Development Library–AngularJS

Deze week is Web Development Library – AngularJS verschenen. AngularJS is een van de populairste JavaScript-frameworks om webapplicaties te maken. Apps die je met AngularJS maakt draaien volledig in de browser en zijn dus geschreven in HTML, CSS en Jav... [Meer]

18februari

20% Korting Web Development Library - AngularJS

Binnenkort verschijnt de uitgave Web Development Library – AngularJS. Het is nog niet verschenen, maar voor (zeer) korte tijd kun je het boek bestellen met een korting van vijf euro. Toch een aantrekkelijk idee in deze economisch barre tijden. Norma... [Meer]