Dit is het webblog van Peter Kassenaar - Ik geef training en consultancy in het maken van crossplatform mobiele apps en webapps. Trefwoorden: AngularJS, PhoneGap, jQuery/Mobile. HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, JSON. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter.(@PeterKassenaar)

Terug naar de algemene site.

17februari

review – eBooks lezen op de iPhone

Het is al weer een tijd geleden dat ik een video heb gepost op mijn blog. Maar nu was er weer een leuke aanleiding voor. Mijn uitgever vroeg me of ik niet eens wat indrukken kon geven van de huidige stand van zaken en vooral de ervaringen van het lezen va... [Meer]

08februari

Nieuw blog-uiterlijk

Deze week is het exact twee jaar geleden dat ik van een ‘traditionele’ site ben overgestapt naar een weblog-achtig formaat. Dat is me goed bevallen, ik laat het voorlopig zo. Wat me in de loop der tijd echter minder is gaan bevallen, is het th... [Meer]

01februari

Reacties weer geopend

Eind vorig jaar schreef ik in dit blogartikel dat ik door de dagelijkse hoeveelheid blogspam helaas genoodzaakt was om de reacties na 14 dagen automatisch te sluiten. Kennelijk is het blogging-platform dat ik gebruik (Blogengine.NET) inmiddels zoda... [Meer]