Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

29oktober

Kennismaken met PhoneGap – introductie

Eerder schreef ik in dit blog een artikel over Mobiele apps zonder programmeren? en een van de conclusies was dat het met de huidige online tools zeker mogelijk is een basisapp voor gebruik op iOS (Apple) of Android (Samsung, HTC, vele anderen) te maken. ... [Meer]

16oktober

Stem op Yindo voor Innovation Award 2012

 Accenture is een groot bedrijf (244.000 medewerkers) en wereldwijd actief op het gebied van managementconsulting, technologie en outsourcing. Elk jaar organiseren ze de prestigieuze verkiezing Accenture Innovation Awards voor nieuwe initiatieven op... [Meer]

01oktober

Gastcollege ‘usability op mobiele apparaten’ bij Hva

  Maandag 1 oktober 2012 gaf ik een gastcollege ‘Usability op mobiele apparaten’ op de Hogeschool van Amsterdam, afdeling Sport, Managemen en Ondernemen (SM & O). Beknopte inhoud In ongeveer een uur kwamen de volgende onderwerpen a... [Meer]