Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

29oktober

Kennismaken met Flutter

Nu in coronatijden mijn ZZP-agenda maar heel mager is gevuld, heb ik besloten om van de nood een deugd te maken. Ik ga twee nieuwe frameworks onderzoeken waarvoor het mij tot op dit moment aan de tijd ontbrak om me er meer in te verdiepen. Dat zijn: S... [Meer]

23oktober

Kennismaken met Svelte

Nu in coronatijden mijn ZZP-agenda maar heel mager is gevuld, heb ik besloten om van de nood een deugd te maken. Ik ga twee nieuwe frameworks onderzoeken waarvoor het mij tot op dit moment aan de tijd ontbrak om me er meer in te verdiepen. Dat zijn: S... [Meer]

20oktober

Twee nieuwe technieken

Nu in coronatijden mijn ZZP-agenda maar heel mager is gevuld met opdrachten, heb ik besloten om van de nood een deugd te maken. Ik ga twee nieuwe frameworks onderzoeken waarvoor het mij tot op dit moment aan de tijd ontbrak om me er meer in te verdiepen. ... [Meer]

08oktober

Jouw balans in leerstijlen - StudieMix

Tags: | Categories: StudieMix
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Ik doe natuurlijk heel veel verschillende dingen (training geven, boeken schrijven, webdevelopment). Maar het kernwoord bij eigenlijk alle activiteiten is kennisoverdracht. Ik vind het leuk om mensen iets nieuws te leren. In de loop der jaren heb ik zel... [Meer]