Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

10september

Van AngularJS naar Angular2 - deel 2

In een korte serie blogposts kijk ik vooruit naar de komst van Angular2, de volgende versie van het populaire JavaScript-framework AngularJS. Lees ook het eerste deel van deze serie: Van AngularJS naar Angular2 – deel 1 Specifieke kenmerken... [Meer]

07september

Van AngularJS naar Angular2 - deel 1

Introductie In een korte serie blogposts kijk ik vooruit naar de komst van Angular2, de volgende versie van het populaire JavaScript-framework AngularJS. Ik schreef eerder over AngularJS, bijvoorbeeld: Wat is AngularJS – een introductie Bronnen... [Meer]