Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

05maart

Mijn mobiel is sneller dan mijn vaste lijn

Tags: | Categories:
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Sinds ongeveer een maand heb ik een mobiel abonnement met 4G-snelheid (Hi, via het KPN-netwerk). Volgens de reclames is 4G (uiteraard) veel sneller dan 3G, maar ik stond daar sceptisch tegenover. Onderweg merkte ik echter een groot verschil in snelheid.... [Meer]