Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

19november

Handboek Windows 8

Onlangs is het Handboek Windows 8 verschenen. Dit handboek is bedoeld voor de beginnende Windows 8-gebruiker of Windows-overstapper. Het zal ondertussen bekend zijn dat Windows 8 de eerste versie van Windows is die zowel voor bureaubladcomputers, laptop... [Meer]

12november

Microsoft Surface review – tweede indrukken

Vorige week schreef ik over mijn eerste indrukken met de Microsoft Surface. Ondertussen heb ik er een weekje mee gewerkt en heb ik wat meer gebruikerservaringen kunnen verzamelen. Samenvattend (oftewel de TL;DR-versie):  Surface is een prachtig pr... [Meer]

03november

Microsoft Surface - eerste indrukken

Met het verschijnen van Windows 8 heeft Microsoft voor het eerst ook een een eigen tablet uitgebracht, de Microsoft Surface met Windows RT (de versie van Windows 8 die speciaal voor tablets met een ARM-processor is geoptimaliseerd). Ruim twee jaar gele... [Meer]