Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

30april

Review–Dominion

Ik hou van bordspellen. Maar binnen de categorie bordspellen houd ik het meest van deck building spellen. En dat is de schuld van Dominion. Dominion was mijn eerste kennismaking met deck building games. Bij dit soort spellen gaat het er om een zo sterk... [Meer]

27april

Review–The Game

Tags: | Categories: boardgames
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Dit is waarschijnlijk het eenvoudigste spel dat je kunt bedenken - maar ja, kom er maar eens op. Er is een stapel kaarten, genummerd van 0-100 die volledig door elkaar is geschud is. Hieruit moet je uit een hand van zes tot acht kaarten (afhankelijk van ... [Meer]

23april

Outlook tip: afspraak maken van e-mail

Ik gebruik Outlook als belangrijkste communicatietool. Regelmatig krijg ik een mailtje met daarin details en een datum voor een afspraak, zoals bijvoorbeeld onderstaande. Maar dan moet je er nog zelf aan denken om de Agenda te openen, de juiste datum o... [Meer]

22april

Review–Bunny Kingdom

Tags: | Categories: boardgames
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Bunny Kingdom is een spel voor 2 tot 4 spelers, maar het speelt het beste met minimaal 3 personen. Op de doos staat dat het ongeveer 45 minuten duurt, maar in onze ervaring ben je er minimaal 60-90 minuten mee bezig voor de vier ronden. Op een groot bo... [Meer]

22april

Blog opnieuw geactiveerd

Tags: | Categories: Algemeen
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Ik ben altijd een fervent blogger geweest. In de periode van 2008 tot ruwweg 2017 heb ik enkele honderden artikelen geschreven op mijn eigen blog en gastbijdragen op tal van andere websites en blogs. Dat waren veelal technische artikelen, extra hoofdstu... [Meer]