Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

27juni

Clearing all items in a List Control

I am currently working on an ASP.NET project where the client needs to have a web form with about ten lists, each list containing anywhere from three or four to a couple of dozen options. These lists are composed as a CheckBoxList, RadioButtonList... [Meer]

11juni

Windows Vista Automatische updates

Soms kom je een wel heel opmerkelijk probleem tegen bij het werken met een computer. Vorige week doorliep ik bijvoorbeeld onderstaand scenario. Niets bijzonders, even het systeem bijwerken via Windows Update. Dat moet nu eenmaal op regelmatige basis. ... [Meer]