Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

31mei

Opruiming – oude boeken

Tags: | Categories: Boeken
E-mail | Permalink | Reacties (3) | Post RSSRSS comment feed
Het liefst zou ik al mijn boeken die ik ooit heb gelezen, gebruikt en bestudeerd bewaren. Elk boek heeft wel een paar hoofdstukken, een paar pagina’s, of minstens een paar regels die de moeite waard zijn. Of ik heb er zelf een of meerdere hoofdstukk... [Meer]

27mei

Browser altijd starten in privé-navigatie

In het Handboek Windows 7 beschrijf ik onder meer hoe Internet Explorer in de modus InPrivate-navigatie gestart kan worden. Dit is een handige instelling als je wilt dat een surfsessie geen sporen achterlaat op de computer in de vorm van cookies, tijdelij... [Meer]

18mei

Dreamweaver CS5 - column 1

Medio juni 2010 verschijnt mijn nieuwe Handboek Dreamweaver CS5. Dit handboek is helemaal bijgewerkt voor de laatste versie van Dreamweaver. Oudere onderdelen (rollover-afbeeldingen, tabellen) zijn verdwenen en toegevoegd zijn onder meer hoofdstukken ... [Meer]