Ik geef training in frontend tools en stacks als HTML, JavaScript, TypeScript, React, Angular en Vue. Ik schrijf boeken en artikelen over tal van (ICT-) onderwerpen. Ik was lead developer en directeur bij Yindo - Jouw digitale bibliotheek. Je kunt mij volgen op Twitter(@PeterKassenaar).

In dit blog vind je persoonlijke artikelen, die niet noodzakelijk tech-gerelateerd zijn.

Views and expressions are my own.

Terug naar de algemene site.

31augustus

Handboek Flash CS5

Tags: | Categories: Boeken
E-mail | Permalink | Reacties (1) | Post RSSRSS comment feed
Deze maand (augustus 2010) is het Handboek Flash CS5 verschenen. Binnenkort is dit boek bij alle boekhandels (online en offline) verkrijgbaar. Details voor online bestellen staan onderaan dit bericht. Het Handboek Flash CS5 bespreekt het maken van in... [Meer]

07augustus

Vakantie

Tags: | Categories:
E-mail | Permalink | Reacties (0) | Post RSSRSS comment feed
Wegens vakantie ben ik afwezig tot 1 september 2010 Alle e-mailberichten reacties op dit blog worden opgeslagen en ik neem ze zo spoedig mogelijk in behandeling. Allemaal een goede zomer gewenst, en graag tot ziens in de herfst! Peter Kassenaar -- 5 ... [Meer]